Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] PIRAT? TO JUZ NIEPROBLEM

NomitStudio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uwaga niedawno notch zrobil funkcje że nie trzeba miec premium by grac w minecrafta premium jest tylko poto by grac na serwerach

ale po co ja to pisze???

jak zagrac??

proste

rejestrujesz sie

www.minecraft.net

sciagasz launchera-orginalny z forum

https://s3.amazonaws.com/MinecraftDownload/launcher/Minecraft.exe

logujesz sie i klikasz play-offline

niemożna grac wtedy przez internet co jest troche przykre bo przełącza nas na tryb bez sieciowy

to tyle

licze na <like>

i zdjęcie 10 %

<UWAGA ODKRYLEM TO PRZEZ PRZYPADEK MOZLIWE ZE BLAD BO WŁASNIE PADŁO MI PREMIUM >

Opublikowano

NiemoŻna! popraw, i zmień kolor z niebieskiego na jakiś inny bo ten po oczach pizga.

banner-celtic.gif

Zapraszam na mój profil yt.

www.youtube.com/haaczykk

na którym 'vloguje'

rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!!

subskrybujcie !

oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow:

Opublikowano

Hahahaa

http://www.mpcforum....craft-launcher/

Największy fail roku xD "Notch zrobił funkcje" hahaha rozwaliło mnie to xD

czlowieku zanim napiszesz sciagnij a nie odrazu podajesz link do tamtego launchera

i faila zaliczyles ty a nie ja

zobacz sam nawet jakei sa róznice w launcherze i jak chchesz to sciągnij z orginalnej strony

Opublikowano

Dawaj mi tu skana :)

ale to jest z orgianlnej strony to jest tylko przekierowanie jak otworzysz downlad z minecraft.net w nowej karcie to wyskoczy ci ten sam link co ja dalem

wiec dawac skana??

każdy to zna jeżeli pobrał minecraft ze strony minecraft.net wiec Robotinvasion ma racje ;)

w czym ma racje??

ze dalem link do tego launchera co on dal??

wtf?

Opublikowano

nie wiem po co to piszesz ... jezeli chce grac na kazdym serwie i miec skin to mosisz kupic premium i wtedy grasz na org launcherze a tak to pobierasz z mpc launchera wpisuje w nick nick ajki chce dajesz login offline czy jakos tak i mozesz grac na serwerach non premium ...

Opublikowano

nie wiem po co to piszesz ... jezeli chce grac na kazdym serwie i miec skin to mosisz kupic premium i wtedy grasz na org launcherze a tak to pobierasz z mpc launchera wpisuje w nick nick ajki chce dajesz login offline czy jakos tak i mozesz grac na serwerach non premium ...

ale nierozumiesz ze launcher mpc jest piracki?? jak znasz znaczenie slwoa PIRACKI oczywiscie w znazceniu informatycznym to bedizesz widzial czemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...